събота, юли 16, 2011

Зомбита, върколаци, порнографи...

AAA




Паметник на съветското робство...

 


Спонтанно решение ме накара да се покатеря върху монументалното чудовище в Княжеската градина, издигнато в чест на съветското робство.

Поразходих се между краката и телесата на фигурите, балансирайки ги огледах от всички страни.

За пръв път усетих каква сбирщина от зомбита, върколаци и порнографски чучела продължават да излагат и да защитават комунистите в центъра на една европейска столица.

Някои от впечатленията стъкмих в този клип.

Благодаря на приятеля Венц Веселинов за музикалната идея.

Благодаря на Daniel Lanois за големия саундтрек към филма Sling Blade. Както и за много друго!

София, Паметник на съветското робство, 13 юли 2011

2 коментара:

Kaloyan Borisov каза...

Доносник, лесно се живее в чужбина в открадната пари.Само че едва ли те приемат там такъв, защото си носиш комунистистическия манталител.Първо се замисли колко си откраднал тогава се изживявай като интелектуалец.

Xpucmo каза...

Никога не съм харесвал употребата на термина "робство", дори и за толкова свидното ни страдание в рамките на Отоманската империя. Все пак "робство" в научния смисъл на тази дума никога не е имало по нашите земи. Въпреки това се радвам, че някой дръзна да назове Руското влияние върху България с този силен термин! Зависимостта ни от Русия в днешно време не е по-малка отколкото е била от Турция преди 130 години. За съжаление, поп Кръстювци и Иванчо Хаджипенчовци и днес колкото искаш! От тях виждаме много повече злочестини отколкото от големия брат, мисля си... Русия си иска, но защо с такова настървение някои "българи" им предлагат много повече отколкото те самите дръзват да поискат?...